Mindfulness

I samarbete med Eva-Lotta Runfors NYTT FOKUS, minfulness- och yogainstruktör, professionell ICF coach och med 20 års erfarenhet av IT-branschen erbjuder vi workshops i mindfulness. Mindfulness kan enkelt beskrivas som tekniker och förhållningssätt som minskar vår stress och gör oss mer närvarande och fokuserade på vad som sker just nu.

1. Mindfulness - stressa av och rensa hjärnan (1-1,5 tim)

Yoga & mindfulness övningar varvas med föredrag om vad yoga och mindfulness är ( ombyte till träningskläder).Fokus är på närvaro och att uppleva snarare än att förstå. Vi får med övningarna hjälp att släppa på spänningar i nacke, axlar, rygg, stressa av samt öva på att vara i nuet. Ingår även tips på enkla vardagsövningar för att hantera stress och vara mer närvarande.

 2. Workshop i Mindfulness och självledarskap (1-1,5 tim)

Mindfulness övningar varvas med föredrag samt reflekterande övningar och inspirerar till ett nytänk vad gäller självledarskap, kommunikation & hälsa. Workshopen är framför allt upplevelsebaserad. Vad blir skillnaden i kropp & sinne efter en mindfulnessövning? I ett möte eller ett samtal? Hur kan självledarskapet & effektiviteten stärkas?