Konferens

Angående Covid-19

 

Barsebäck Resort följer noga myndigheternas uppdateringar angående det nya coronaviruset Covid-19 och följer givetvis deras rekommendationer.

Extra åtgärder för att förhindra smittspridning

På Barsebäck Resort förebygger med utökade rutiner på våra olika avdelningar.
Städavdelningen har utökat rutinerna kring desinficering när det gäller alla ytor i hotellrum, konferens- och övriga lokaler, hissar/hissknappar, trappräcken och handtag.

Barsebäck Resort har ”antibac”-stationer runt omkring anläggningen och vi uppmanar både personalen och våra gäster att vidta extra god handhygien. Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Vår personal är informerad att stanna hemma om de har symtom eller känner sig hängiga och vi uppmanar även våra gäster att respektera och följa dessa råd.

Ändrade rutiner för mat & dryck

Våra gästers och personals säkerhet är vår högsta prioritet. För att minimera risken för spridning av nya Corona-viruset så ändrar vi på Barsebäck Resort tillfälligt rutinerna vad gäller mat och dryck.

Samtliga måltider med buffé är tillfälligt utbyta mot tallriksservering. Gäller allt ifrån frukosten, fika och lunchen. På kvällarna har vi sen tidigare tallriksservering.

Följ informationen ifrån Folkhälsomyndigheterna:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

 

 

I drygt 40 år har vi på Barsebäck Resort anordnat konferenser.

Men en konferens är mer än bara arbete, det sociala är minst lika viktigt, och med vårt geografiska läge och anläggningens hälsosatsning kan vi erbjuda en mängd kringaktiviteter. Skall man ha en konferens i Skåne är detta rätta platsen!

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.  

 

 

Att Barsebäck Resort är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. 

Barsebäck Resort äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta och medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se 

Svenska Möten - utvalda konferensanläggningar