Inbjudan till  Herrkommitténs Matchmästerskap 2018!

Barrsebäcks herrgolfare inbjuds att delta i årets matchmästerskap. Regler och information finns på Herrkommitténs hemsida. Spelarna indelas i 7 grupper om 5 deltagare i ett divisionssystem där alla möter alla i princip med en match per månad maj-aug. Segrarna i resp grupp spelar därefter i september kvartsfinaler, semifinaler och final.

I fjol deltog 35 spelare och de flesta är kvar i divisionssystemet men några platser har blivit vakanta. Om intresset blir mycket stort kan ytterligare kvalgrupper anordnas. Men för att fylla de vakanta platserna gäller "Först till kvarn" för de nya som vill delta. Årets spelschema beräknas vara fastställt den 8 april.

Anmälan om deltagande görs till lars.bevmo@gmail.com med angivande av förutom namn, e post-adress, golf ID och telefonnummer. Lars kan givetvis lämna svar på frågor om så önskas Tfn 0728- 897576 eller 046-775744.

Varmt välkomna att anmäla er till en mycket populär tävling hos deltagarna. Det blir i år 8:e året som tävlingen genomförs och ännu har ingen lyckats vinna 2 gånger.