Team Barsebäck Herrar

Björn Åkesson

http://www.bjornakessongolf.net

Marcus Larsson

Alexander Jacobsson

Jag är en kille på 28 år.

Jag skulle vilja beskriva mig själv som positiv, ödmjuk, social och tränings flitig. För tillfället bor jag i Åstorp med min sambo Felicia och vår hund Caddy.

Jag är uppväxt i Bjuv där jag hade Söderåsen som min hemma bana större delen av mina yngre år. Jag spelade även ishockey som ungdom i Rögle, slutade dock med hockey vid 19 års ålder.

Under 3 år bodde jag i Perstorp där jag gick på riksidrotts gymnasiet i golf.

Jag spelar för tillfället på Nordea - och Ecco Tour.

Om du/ ni skulle ha några frågor om mig eller bara skulle vilja spela en runda golf så får ni jättegärna höra av er till mig på 0706 - 538054

Jag önskar er alla lycka till med 2016!

Mattias Olsson

Mitt namn är Mattias Olsson och jag är professionell golfspelare.

Jag är född 1994 i mars vilket innebär 22 år gammal. Jag har spelat golf sedan jag var ca 7 år och tycker fortfarande det är fantastiskt. Jag är född och uppvuxen i Trelleborg och har varit medlem på Trelleborgs Golfklubb under alla mina år. Jag är fortfarand medlem i Trelleborg men valde att börja tävla för Barsebäck för ett par år sedan.

Jag spelar idag på 'Nordiska ligan' dvs Nordea samt Ecco tour. 

Målet med 2016 är att få en bra säsong på nordiska ligan, försvara min KM titel på Barsebäck och även satsa på ett kval till Europatouren till höst.

Har ni några frågor eller liknande till mig så tveka inte på att höra av er. Hoppas vi ses ute på klubben under 2016.

Mobil: 0734041657        Mail: maol1.pcm@procivitas.se

Alexander Lindbäck

Kille på 21 år (född 1994) som under hela mitt liv har varit aktiv inom diverse lagsporter som fotboll, hockey och handboll.  

Jag började spela golf på Barsebäck när jag var 4 år, och har sedan första dagen varit kär i sporten och Barsebäcks GCC.

Just nu tävlar jag för, och ingår i Team Barsebäck. Högsta drömmen, och det jag tränar för är att nå ut på Europatouren och så småningom PGA-touren. Jag tränar för Johan Andersson på Barsebäck Golf Academy och har gjort det enda sedan jag var liten junior. Med hjälp av The Motion Studio och Jonas Morin har jag förbättrat mina fysiska förutsättningar sedan 2014, med fantastiska resultat. Jag tar även hjälp av Patrick Oderling och ett nytt koncept som kallas The fluid Motion Factor inom mental träning.

Jag kommer under säsongen 2016/2017 att tävla på den Nordiska Ligan, och Nordea Future Series.

Har ni några frågor, eller är nyfikna på mig får ni jättegärna höra av er till mig.

Mobil: 0733-148476       E-mail: Alexander.lindback@xlns.se              

Max Wennerlund

25-årig kille som började spela golf vid 9 års ålder(2000) som medlem på Lödde Golfklubb, efter att året innan prövat på golf för första gången på korthålsbanan på Perstorp tillsammans med morfar Olle. Blev sedan medlem på Barsebäck år 2002 och har varit klubben trogen sedan dess.  

Har sedan jag blivit medlem på Barsebäck GCC haft Christian ”Kricken” Härdin som tekniktränare och golfmentor. Har senaste 3 åren haft Jonas Morin (The Motion Studio) som fystränare för att förbättra fysen i både förebyggande och resultatmässiga syften. Tränar även den mentala biten tillsammans Patrick Oderling, sedan årsskiftet in mot 2016, med hjälp av The Fluid Motion Factor.  

Började tävla på Skandia Tour som 13-åring och har tävlat sedan dess. Har de senaste fyra åren tävlat mestadels på Nordea Tour och Ecco Tour runtom i Norden. Kommer under 2016 att spela en kombination utav tävlingar på Nordea Future Series, Nordea Tour och även Ecco Tour.

Jesper Alm

Tjena alla, mitt namn är Jesper Alm. Jag är 24 år och representerar Barsebäck GCC på olika tävlingar runt om i Världen. Jag började spela golf på Lödde KG vid 10 års ålder eftersom det låg närmast till hands för en pojke från Borgeby. När jag fyllt 13 år bytte jag till Barsebäck GCC och det var då jag fick upp ögonen för spelet.

För tillfället spelar jag på MENA-tour (Middle East & Northern Africa), vilken har sin bas i Dubai. Jag valde att ta steget från Nordic Golf Leauge till MENA-tour för att få mer erfarenhet av livet som resande proffs. Jag kan i ärlighetens namn tillägga att såväl klimat som banor påverkat mitt beslut.

Jag har som mål för 2017 att sluta topp 5 på MENA-tour Order of Merit, och genom det få några EuropaTour (ET) starter 2018. Jag kommer även att kvala till ET till hösten 2017, och där målsättningen är att klara mig till steg 4 (som är det sista steget) och minst säkra ett ChallengeTour (CT) kort till 2018.

I framtiden när jag lägger klubborna på hyllan så vill jag ha en grön kavaj hängades i graderoben, The Claret Jug vid sidan om sängen och en OS-guldpeng liggandes på nattduksbordet.

Mattias Bergsteinsson

Jag heter Mattias Bergsteinsson och är 21 år gammal. Jag är en professionell golfspelare som brinner för att ständigt utveckla mig själv och mitt spel.

Jag började spela golf när jag var 4 år gammal på Barsebäck Golf & Country Club. Under min uppväxt spelade jag även handboll i många år men 2014 valde jag att satsa helhjärtat på min golfkarriär.

Mitt träningsupplägg är styrketräning och mental träning i kombination med speltaktik och teknikträning. Jag strävar hela tiden efter att bli bättre och känner att mitt spel har utvecklats mycket dom senaste åren.

http://www.bergsteinssongolf.se

 

Tobias Rosendahl

Mitt namn är Tobias Rosendahl. Jag är 30 år och bor i Landskrona.
2016 spelade jag på Nordic Leauge, där jag slutade på 10:e plats. 2016 var mitt första år på Barsebäck GCC och det känns bra att vara en del av klubben. När jag var ynfre ville jag bli fotbollsproffs, och spelade i Landskrona BoiS tills jag var 15 år.
Efter det tog golfen över mer och mer och vid 18 års ålder kom jag med i Landslaget och fick bl.a. spela 3 st Herr EM.
Efter det var jag i USA och studerade på Georgia State Unisversity i Atlanta. 2011 blev jag proffs och kvalade in till Canadian Tour. Spelade där i ett år innan jag flyttade tillbaka till Sverige.
Här hemma har jag kämpat kämpat i med och motgång, mot skador och annat.
Att komma med i Barsebäcks Elitsatsning har inneburit ett stort lyft för min golf och jag ser framemot en framgångsrik framtid i klubben.

Fredrik From

Jag är inne på mitt 27:e levnadsår och 25:e år som golfare, alltså mer eller mindre född med en golfklubba i händerna. Bor i Lund sedan många år och trivs väldigt bra här. Golf är inte mitt enda intresse utan jag har även varit elitförare i motocross och tävlat i formelbilsracing. Dessa intressen är numera åsidosatta då golfen tar 100% av min tid. Tidigare politiker och företagare.

Jag spelar nu på MENA golf Tour och Alps tour. På touren tävlar vi över hela världen och förutom pengar står det även starter till European Tour och Asian tour på spel. Platser vi spelar på är bland andra Dubai, Thailand, Sydafrika, västindien, nordafrika och självklart Europa. Säsongen är hektisk och 26 tävlingar är än så länge inplanerade. Till hösten blir det kval till European Tour.

Styrkor i spelet är närspel ,distance control och driving accuracy . För att kunna hålla mina träningstimmar så höga och aktiva som möjligt tar Jonas Morin hand om min träning och kostuppläggning. 

Kontakta mig på 0723946656 eller fredrik.from89@gmail.com 

Vi ses på banan

Anton Haagen

Oliver Jacobsson

Jesper Jurell