Damernas Lördagsgolf

Under 2017 disponerar BGCC’s damer 3 starttider (max 12 spelare) på lördagar kl 09.30, 09.37 och 09.45.

Tid för anmälan och avanmälan är kl 13.00 dag innan aktuell speldag. Anmälan och avanmälan görs via "min golf" www.golf.se. Då vi bara har 12 platser så är det först till kvarn som gäller. Kan man inte spela är det därför viktigt att man avanmäler sig för att ge plats för annan dam som vill spela! Vi har inte någon reservlista, utan var och en som är intresserad måste bevaka om plats finns. Startlista publiceras inte. Startordning fastställs genom lottning kl 09.15. Samlingsplats är utanför receptionen.

Tiderna kan användas för att träffa nya damer och spela en social runda golf utan tävlingsmoment.

För de som vill spela tävling gäller minst 4 deltagare. Startavgift om 40:- betalas i receptionen. Markera på anmälningslistan att betalning har gjorts. Pris delas ut efter antal startande. Ett pris vid 4 tävlanden, 2 priser vid 5 – 8 tävlanden och 3 pris vid 9 eller fler tävlanden. Finns ingen tävlingsledare på plats lämnas scorekorten i receptionen för prisutdelning vid annat tillfälle. Tänk på att tydligt skriva resultat, datum och fullständigt namn på scorekortet. Spelformen är alltid slaggolf (5 slag över hålets par).

Nytt för 2017!

Drömrundan

Drömrundan är en Eclectictävling som kan spelas de lördagar vi spelar på DSC under perioden 1/4 - 7/10 (totalt 12 tillfällen). Det kostar inget att delta och spelare kan ansluta sig till tävlingen när som helst under säsongen. Speciellt scorekort för detta finns i receptionen. Varje spelare för ett eget resultatkort och ansvarar för att varje rond signeras av markör. Kortet lämnas i receptionen när samtliga ronder har spelats eller när spelperioden är avslutad. Varje spelare ansvarar för sitt eget tävlingskort!

 Tävlingsansvarig är Erna Ahlfors.

 Resultaten från lördagsgolfen registreras inte i GIT av tävlingsledare eller reception, men rundorna är handikapp-grundande    och skall registreras av deltagaren själv i ”min golf”.

Månad Datum Dag Bana  
Mars 25 Lördag  DSC  
April 1 Lördag  MC  
  8 Lördag  DSC  
  15 Lördag  MC  
  22 Lördag  DSC  
  29 Lördag  MC  
Maj 6 Lördag  DSC  
  13 Lördag  MC  
  20 Lördag  MC  
  27 Lördag  DSC  
Juni 10 Lördag  MC  
  17 Lördag  DSC  
  24 Lördag  MC  
Juli 1 Lördag  DSC  
  8 Lördag  DSC  
  15 Lördag  DSC  
Augusti 5 Lördag  MC  
  12 Lördag  MC  
  19 Lördag  MC  
  26 Lördag  DSC  
September 2 Lördag  MC  
  9 Lördag  DSC  
  16 Lördag  MC  
  23 Lördag  DSC  
  30 Lördag  MC  
Oktober 7 Lördag  DSC  
         

// ia 170318