Jubileumsboken

Vill du bli en del av historien?

2019 fyller klubben 50 år

Vilket naturligtvis ska uppmärksammas på olika sätt. Förutom jubileumstävlingar och medlemsfestligheter har en arbetsgrupp påbörjat arbetet med att samla in sammanställa och dokumentera minnesvärda händelser.

Målsättningen är att presentera så mycket material som möjligt från medlemmarna i en jubileumsbok, som spänner över de första femtio åren.

 Skriv in dig i klubbens historia!

Om du har någon eller några minnesvärda händelser du vill dela med oss andra genom publicering i jubileumsboken vill vi gärna ha kontakt med dig. Foton vill vi också ha, så många som möjligt, gärna med namn och datum, ännu bättre om du också vet vad som hände eller/och var bilden togs.                 

Det behöver inte vara gamla händelser. Boken ska spegla det som hänt under hela perioden 1969-2019. Vi är lika intresserade av det som hände i går eller händer i morgon. Vi har några år på oss så fortsätt ”plåta” Glöm inte att notera datum och namn på vilka som är med på fotot.  

När det passar dig kontaktar du någon i arbetsgruppen, eller lämnar materialet i receptionen som noterar ditt namn och din adress så vi vet var och till vem det ska returneras. Om du sänder foto eller texter digitalt är mailadressenper.lindroth@barseback-golf.se 

Något du undrar, vill berätta, eller ”snacka om”?

Ring eller maila Tommy Månsson

Mailadress: ymmot@insatnet.nu

Tel: 0708-292110

Kontaktuppgifter till arbetsgruppen hittar du på hemsidan under fliken Jubileumsboken/kontakter, du är alltid välkommen att ringa, skriva eller maila oss.