Team Barsebäck Damer

Caroline Hedwall

Viva Schlasberg

Jag är Viva Schlasberg och ny sedan 2017.

Min dröm/vision är att en dag vara top 10 i Världen och att varje vecka kunna tävla för att vinna på den högsta touren och att få lyfta bucklan på minst en Major. Min 1 årsplan är att ha full kategori på 2 tourer, LPGA samt LET. Spela British open kvalet, Evian kvalet samt US Open kvalet.
Min 2 årsplan är att vara topp 100 i världen.

Jag vill sprida glädje och inspiration till människor runt omkring mig, att lyfta nästa generation golfare och skänka mina vinstpengar till ändamål som gör skillnad för människors värde och liv.

Jag vill bli en vinnare och förebild för allt går bara man bestämmer sig.

Linn Andersson

Mitt namn är Linn Andersson och jag går på Purdue University i USA och spelar för damlaget.

Jag är 21 år och har spelat golf sedan jag var fyra år. Min familj har ett sommarhus på Fjällbacka Golfklubb och där började min golfkarriär. Jag har spelat på Skandia Tour under hela min uppväxt och vunnit regional, riks och elittävlingar. 2012 vann jag PGA Championship, Kristianstad Åhus Ladies Open som amatör och blev svensk junior mästare. Jag har tillhört Svenska flicklandslaget i många år och tävlat på många internationella tävlingar och varit med och vunnit JEM i lag 2012 och 2013.

2015 bästa tävlingar var:
NCAA Championship, bästa svenska
Hovås Open 73,68, +1, plats 3
Larvik Ladies Open, Norge, 72,73,68, -5, plats 7
Ladies British Open Amateur Stroke Play Championship, England, 74,74,71,75, -2, plats 3
Minnesota Invitational, Minneapolis, USA, 71,70,74, -1, plats 3

2016 bästa tävlingar är:
Harder Invitational, Florida, 77,72,68,74, +3, T5
Hurricane Invitational, Florida, 71,73,69, E, T11

Första året som medlem på Barsebäck GCC var jag med och vann LAG SM med damlaget och det var en fantastisk upplevelse. Förra året var jag med på klubbmästerskapen och får härmed titulera mig som klubbmästare.

Jag uppskattar att få arbeta med Kricken Härdin och hans team på Barsebäck Golf Academy för att utveckla mig som spelare. Jag valde att gå över till Barsebäck GCC under min tid på Ljungbyheds golfgymnasium.

Mitt mål är att spela på LPGA touren.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt: Linn_golf_95@hotmail.com

Louise Stahle

Matilda Cederholm

Jag är Matilda Cederholm, är 16 år gammal och bor i Lomma. Jag började spela golf på Barsebäck GCC när jag var 4 år.

Jag har varit med i Skandia Cup Final (SM inom min åldersgrupp) 4 år i rad. Jag har även deltagit i Annika Cup 2 ggr.

Min dröm är att gå på College i USA och efter det spela på LPGA touren.

Linnea Jerlebo

Jag är Linnea Jerlebo och är 17 år. Jag läser Ekonomiprogrammet på Procivitas i Malmö. Jag har spelat golf på Barsebäck GCC sedan jag var 4 år.

Under min uppväxt har jag även spelat fotboll, dansat och utövat gymnastik. Sedan några år tillbaka fokuserar jag på min golf, samt Barsebäck Academy med juniorträning.

Min främsta placering 2016 var en 7:e plats i Skandia Cup Riksfinal (SM för flickor 16 år). Mitt mål efter gymnasiet är att kombinera studier och golf på College i USA.

Nora Klintheim