Team Barsebäck Herrar

Björn Åkesson

http://www.bjornakessongolf.net

Mattias Olsson

Mitt namn är Mattias Olsson och jag är professionell golfspelare.

Jag är född 1994 i mars vilket innebär 22 år gammal. Jag har spelat golf sedan jag var ca 7 år och tycker fortfarande det är fantastiskt. Jag är född och uppvuxen i Trelleborg och har varit medlem på Trelleborgs Golfklubb under alla mina år. Jag är fortfarand medlem i Trelleborg men valde att börja tävla för Barsebäck för ett par år sedan.

Jag spelar idag på 'Nordiska ligan' dvs Nordea samt Ecco tour. 

Målet med 2016 är att få en bra säsong på nordiska ligan, försvara min KM titel på Barsebäck och även satsa på ett kval till Europatouren till höst.

Har ni några frågor eller liknande till mig så tveka inte på att höra av er. Hoppas vi ses ute på klubben under 2016.

Mobil: 0734041657        Mail: maol1.pcm@procivitas.se

Jesper Alm

Tjena alla, mitt namn är Jesper Alm. Jag är 24 år och representerar Barsebäck GCC på olika tävlingar runt om i Världen. Jag började spela golf på Lödde KG vid 10 års ålder eftersom det låg närmast till hands för en pojke från Borgeby. När jag fyllt 13 år bytte jag till Barsebäck GCC och det var då jag fick upp ögonen för spelet.

För tillfället spelar jag på MENA-tour (Middle East & Northern Africa), vilken har sin bas i Dubai. Jag valde att ta steget från Nordic Golf Leauge till MENA-tour för att få mer erfarenhet av livet som resande proffs. Jag kan i ärlighetens namn tillägga att såväl klimat som banor påverkat mitt beslut.

Jag har som mål för 2018 att sluta topp 5 på MENA-tour Order of Merit, och genom det få några EuropaTour (ET) starter 2019. Jag kommer även att kvala till ET till hösten 2017, och där målsättningen är att klara mig till steg 4 (som är det sista steget) och minst säkra ett ChallengeTour (CT) kort till 2019.

I framtiden när jag lägger klubborna på hyllan så vill jag ha en grön kavaj hängades i graderoben, The Claret Jug vid sidan om sängen och en OS-guldpeng liggandes på nattduksbordet.

Fredrik From

Jag är inne på mitt 28:e levnadsår och 25:e år som golfare, alltså mer eller mindre född med en golfklubba i händerna. Bor i Lund sedan många år och trivs väldigt bra här. Golf är inte mitt enda intresse utan jag har även varit elitförare i motocross och tävlat i formelbilsracing. Dessa intressen är numera åsidosatta då golfen tar 100% av min tid. Tidigare politiker och företagare.

Jag spelar nu på MENA golf Tour och Alps tour. På touren tävlar vi över hela världen och förutom pengar står det även starter till European Tour och Asian tour på spel. Platser vi spelar på är bland andra Dubai, Thailand, Sydafrika, västindien, nordafrika och självklart Europa. Säsongen är hektisk och 26 tävlingar är än så länge inplanerade. Till hösten blir det kval till European Tour.

Styrkor i spelet är närspel ,distance control och driving accuracy . För att kunna hålla mina träningstimmar så höga och aktiva som möjligt tar Jonas Morin hand om min träning och kostuppläggning. 

Kontakta mig på 0723946656 eller fredrik.from89@gmail.com 

Vi ses på banan

Jesper Jurell

Henrik Rasmusson

Carl Härdin