Företagsgolf på Barsebäck Golf & Country Club

Företagsgolf på Barsebäck Golf & Country Club

Vi har en lång historia med stora tävlingar och besök från både nationella & internationella företag.

Vår ambition är att överträffa våra gästers förväntningar. Att leverera högsta kvalitet från alla led på Barsebäck Resort med 2 banor i världsklass är något vi är stolta över.

Vi erbjuder inte bara företagsgolf för ert företag, vi tar det ett steg längre och erbjuder arrangemang, planerade in i minsta detalj för att deltagaren ska få en upplevelse som sällan glöms bort. Möjligheter som vi bygger i samband med vår Golf Akademi, restaurang & hotell.

Fokus ligger på planering, utförande och uppföljning av evenemanget där du står i centrum från första dagen. Vi vill att era kunder, anställda och andra inbjudna ska kunna koncentrera sig på golfen, allt annat sköter vi.

Vi skräddarsyr er dag hos oss utifrån önskemål och behov. Vi säkerställer att evenemanget blir en positiv och givande upplevelse med många goda minnen.

Förutsättningar:

  • Max hcp 36,0 för respektive deltagare i företagsgolfen.
  • Senast fem dagar innan tävlingen behöver vi namn och Golf-Id för att trycka scorekort och startlistor. Golf-Id är det 9-siffriga ID-nummer alla svenska golfare erhållit från sin hemmaklubb. Danska och norska spelare har motsvarande DGU / NGU-nummer.

Följande ingår i basutbudet:

  • Starttid enligt utsänd bokningsbekräftelse.
  • Startlista och förtryckta scorekort för samtliga deltagare.
  • Resultatservice och resultatlistor.
  • Längsta Drive och Närmast Hål.
  • Välkomnande och baninformation till deltagarna enligt era önskemål.
  • Tillgång till flaggstänger vid parkeringsplatsen.
  • Tillgång till reklamplatser vid entré, putting green, chipping green, samt i Klubbhuset.

Vi hjälper Er gärna med prisbord samt logoprodukter. Tillsammans med Barsebäck Golfshop komponerar vi det bästa möjliga.

Restaurangen erbjuder allt i från frukostbuffé, dagens lunch eller fika, till en läcker avslutningsmiddag med fullständiga rättigheter. Vi lovar Er en av landets vackraste utsikter över Öresund från vårt nyrenoverade klubbhus och en smakupplevelse att minnas.

Om Ni har kollegor på företaget eller gäster som inte spelar golf så erbjuder vi Prova-på-Golf aktiviteter på våra övningsområden och i vår Trackman Golf Simulator. 

 

För utförligare information kontakta

Göran Larsson 

goran.larsson@barsebackresort.se

Christian Bengtsson

christian.bengtsson@barsebackresort.se