Ny Medlem

År 2021 är året då Barsebäck startar ett nytt kapitel. Målsättningen och visionen att bli en av Europas högst rankade golfanläggningar är klar. Vägen dit är ännu inte skriven. Som ny och befintlig medlem på Barsebäck ska du känna dig varmt välkommen. Vi tycker det är väldigt roligt att du vill vara en del av vår resa!

Möjligheten att kommunicera med alla våra medlemmar gonom olika kommunikationskanaler är under ständig förbättring och utveckling. Vi använder oss i dagsläget av det medlemsregister vi kan få ut genom GIT för att skicka ut medlemsmail med övergripande information. Alla mail läggs även HÄR. Vi har startat en ny Facebook-grupp där du som medlem kan få senaste informationen. Du hittar gruppen genom att klicka HÄR. Under 2021 kommer vi att använda oss av ett nytt bokningssystem som heter Sweetspot. När du har kopplat ditt golf-id till Sweetspot-appen får du tillgång till Barsebäcks egen sida med löpande information. För information om hur du aktiverar Sweetspot kan du klicka HÄR.

Inom kort lanserar vi även en ny hemsida med våra nya färger, logga mm. Du är givetvis alltid välkommen att ringa till oss i receptionen på 046-777060 om du har några frågor eller vill ha hjälp med något.

Klicka HÄR för att hitta information om bokningsregler, medlemskategorier, medlemsvillkor och trivselregler.

I Barsebäck Golf & Sports Club ingår det ett visst antal rangebollar i medlemskapet (ej Social). Har du ett rangekort från tidigare år från Barsebäck så ladda vi upp det med nya bollar. Har inget sedan tidigare går det bra att köpa ett nytt kort mot en avgift på 100kr. Kom in i receptionen under våra öppettider så hjälper vi dig.

Vänligen,

Teamet på Barsebäck