Medlemsgolfen

Medlemsgolfen

Barsebäck Golf & Sports Club

 

På Barsebäck Golf & Sports Club står vi bakom allas lika värde, rättigheter och möjligheter till trivsamt golfspel på vår golfanläggning. Vårt långsiktiga mål är att kunna erbjuda våra medlemmar mycket mer än inspirerande golf på spelytor i toppklass. Barsebäck Golf & Sports Club ska vara en plats där både motionsgolfare och tävlingsspelare känner sig välkomna.

 

Under 2021 kommer vi att starta något som vi kallar för Medlemsgolfen. Detta är tävlingar för all våra medlemmar som kommer att spelas två dagar i veckan under säsongen och avslutas med ett slutspel för de som ligger högst placerade på Order Of Merit. Säsongen avslutas med en middag för de som har varit med under säsongen. Har du spelat minst 10 deltävlingar så är middagen gratis, annars går det bra att vara med ändå och betala den själv.

Det kommer att vara blockerade tider i starttidsschemat och det kommer att vara organiserat av både personal och frivilliga medlemmar. Alla våra medlemmar som vill få in ett tävlingsmoment i sin golf eller bara vill lära känna fler medlemmar är varmt välkomna att anmäla sig. Det spelar ingen roll om du är man, kvinna, ung eller lite äldre – alla har rätt att anmäla sig.

Detta ska inte blandas ihop med det som vi kallar för medlemstider, vilket är avsatta perioder i starttidsschemat som är reserverade för bara våra medlemmar. Dessa bokas själv av medlemmen genom Sweetspot.

 

Förutsättningar för medlemsgolfen 2021

Speldagar: tisdagar och söndagar

Första start: 13:00 (eventuellt senare när det är ljust längre)

Antal startande: 52st per spelomgång

Klasser: damer och herrar spelar tillsammans i två olika hcp-klasser

Anmälan: öppnar 1 vecka innan i Min Golf – först till kvarn

Lottning: går att ange om man vill ha sen eller tidig start

Avgift: 200kr + 50kr per tillfälle (går till priser och avslutning)

Start: 6:e april (med reservation för SGF’s rekommendationer)

 

 

Vänligen,

Teamet på Barsebäck Golf & Sports Club

 

OBS! Just nu väntar vi på en koppling till PayEx batalsystem för anmälan via GIT-Tävling. Vi öppnar anmälan så fort den är klar.