Medlemskap

Som medlem i Barsebäck Golf & Sports Club ska alltid känna dig välkommen på anläggningen. Vi värnar om våra medlemmar och det engagemang som finns hos många. Därför erbjuder vi bland annat tider som bara kan bokas av våra medlemmar, tävlingsspel i olika ålderskategorier samt medlemstävlingar två gånger i veckan för dig som vill få in ett tävlingsmoment i golfen eller bara lära känna nya medlemmar i klubben. Du är en viktig del i vår verksamhet och har som på alla andra golbanor både rättigheter och skyldigheter. Genom att betala din årsavgift för medlemskap accepterar du de "Villkor för medlemskap" som du hittar längre ner på denna sida.

 

Är du medlem i Barsebäck Golf & Sports Club men önskar en annan kategori än den du har idag så kan du anmäla dig genom att klicka HÄR.

 

Om du inte är medlem i Barsebäck Golf & Sports Club idag kan du anmäla dig till vår intresselista HÄR. Ange vilket medlemskap du helst önskar, men även om det finns någon annan medlemskapskategori som hade varit intressant. Vi kontaktar dig när det öppnas upp en ledig plats i någon av de kategorier du valt. En årlig administrationsavgift om 300kr per person faktureras dig som står på intresselistan.