Team Barsebäck Damer

Caroline Hedwall

Viva Schlasberg

Jag är Viva Schlasberg och ny sedan 2017.

Min dröm/vision är att en dag vara top 10 i Världen och att varje vecka kunna tävla för att vinna på den högsta touren och att få lyfta bucklan på minst en Major. Min 1 årsplan är att ha full kategori på 2 tourer, LPGA samt LET. Spela British open kvalet, Evian kvalet samt US Open kvalet.
Min 2 årsplan är att vara topp 100 i världen.

Jag vill sprida glädje och inspiration till människor runt omkring mig, att lyfta nästa generation golfare och skänka mina vinstpengar till ändamål som gör skillnad för människors värde och liv.

Jag vill bli en vinnare och förebild för allt går bara man bestämmer sig.

Olivia Eliasson

Jag är född 1992 och var omkring 6 år gammal när jag började svinga golfklubbor här på Barsebäck GCC. Mitt första Hcp fick jag som nioåring och efter den dagen har mitt intresse för golf bara växt med åren.
Det dröjde inte länge innan drömmen om att en dag vara de bästa i Världen och spela ute på de stora tourerna föddes.
2016 tog jag min Bachelor of Science i biokemi från Kansas State University och spenderar nu de timmar jag inte spelar golf med att läsa till en civilingenjörsexamen i bioteknik på LTH. Under min tid i USA hade jag förmånen att få en bra utbildning samtidigt som jag kunde utveckla min golf genom att tävla för mitt universitet och spela golf golftävlingar på högsta nivå i NCAA division 1.

Bland mina meriter individuellt i USA finns en 1:a plats i Ron Moore Womens Intercollegiate 2014, en 2.a plats i SMU/DAC Invitational 2014 samt en 3:e plats i Marylin Smith/Sunflower Invitational 2013.
I Sverige är mina bästa placeringar en 5:e plats i SM match, en 10:e plats på Nordea Tour, en 3:e plats i JSM slag och en 5.e plats i JSM match. hemma på Barsebäck GCC har jag lyckats bli klubbmästare två gånger och var med i Lag-SM laget som spelade hem guld 2010, 2011 samt 2013.

Under säsongen 2017 har jag tänkt spela Swedish Golf Tour, Future Series och + 18 Tour.

Linn Andersson

Mitt namn är Linn Andersson och jag går på Purdue University i USA och spelar för damlaget.

Jag är 21 år och har spelat golf sedan jag var fyra år. Min familj har ett sommarhus på Fjällbacka Golfklubb och där började min golfkarriär. Jag har spelat på Skandia Tour under hela min uppväxt och vunnit regional, riks och elittävlingar. 2012 vann jag PGA Championship, Kristianstad Åhus Ladies Open som amatör och blev svensk junior mästare. Jag har tillhört Svenska flicklandslaget i många år och tävlat på många internationella tävlingar och varit med och vunnit JEM i lag 2012 och 2013.

2015 bästa tävlingar var:
NCAA Championship, bästa svenska
Hovås Open 73,68, +1, plats 3
Larvik Ladies Open, Norge, 72,73,68, -5, plats 7
Ladies British Open Amateur Stroke Play Championship, England, 74,74,71,75, -2, plats 3
Minnesota Invitational, Minneapolis, USA, 71,70,74, -1, plats 3

2016 bästa tävlingar är:
Harder Invitational, Florida, 77,72,68,74, +3, T5
Hurricane Invitational, Florida, 71,73,69, E, T11

Första året som medlem på Barsebäck GCC var jag med och vann LAG SM med damlaget och det var en fantastisk upplevelse. Förra året var jag med på klubbmästerskapen och får härmed titulera mig som klubbmästare.

Jag uppskattar att få arbeta med Kricken Härdin och hans team på Barsebäck Golf Academy för att utveckla mig som spelare. Jag valde att gå över till Barsebäck GCC under min tid på Ljungbyheds golfgymnasium.

Mitt mål är att spela på LPGA touren.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt: Linn_golf_95@hotmail.com

Louise Stahle

Emelie Andersson

Mitt namn är Emelie Andersson och jag är professionell golfspelare.

Jag är 23 år och har spelat golf sedan jag var sju år gammal och började min golfkarriär på Fjällbacka golfklubb. Jag har gått på Sanda golfgymnasiet i Jönköping och spelat på Skandia Tour under min tid som amatör.

Efter gymnasiet valde jag att arbeta ett par år för att få arbetslivserfarenhet och förra året så kom passionen för golfen tillbaka.

Jag spelade på Nordea Tour, Hooks seriespel samt olika Open tävlingar 2015. Under hösten och vintern har jag varit åtta månader på IMG Academy för att förbereda mig för en golf karriär på touren.

Mitt mål och ambition är att få spela på LPGA touren.

2016 års mål är att kvala till Ladies European Tour eller Symetra Tour i USA. 2018 kommer jag att spela Skåne Touren +18 inledningsvis, Future Series, Nordea Tour/LETAS. Under hösten kommer jag att försöka kvala till Europa touren eller Symetra touren.

Läs reportage, februari 2016.

http://naithonevent.se/index.php/blhttp://naithonevent.se/images/Emelie.blogJP.liten.gifog/109-repo

Har ni frågor och vill komma i kontakt så når ni mig på: emelievictoriaandersson@gmail.com

Matilda Cederholm

Jag är Matilda Cederholm, är 16 år gammal och bor i Lomma. Jag började spela golf på Barsebäck GCC när jag var 4 år.

Jag har varit med i Skandia Cup Final (SM inom min åldersgrupp) 4 år i rad. Jag har även deltagit i Annika Cup 2 ggr.

Min dröm är att gå på College i USA och efter det spela på LPGA touren.

Linnea Jerlebo

Jag är Linnea Jerlebo och är 17 år. Jag läser Ekonomiprogrammet på Procivitas i Malmö. Jag har spelat golf på Barsebäck GCC sedan jag var 4 år.

Under min uppväxt har jag även spelat fotboll, dansat och utövat gymnastik. Sedan några år tillbaka fokuserar jag på min golf, samt Barsebäck Academy med juniorträning.

Min främsta placering 2016 var en 7:e plats i Skandia Cup Riksfinal (SM för flickor 16 år). Mitt mål efter gymnasiet är att kombinera studier och golf på College i USA.

Nora Klintheim