Kursprogram/Nyheter

Nyheter, resor, kurser och lite annat smått och gott!

Vårens kursprogram

Äntligen är våren här och vi ser fram emot ännu en härlig golfsäsong. Precis som tidigare år erbjuder vi individuella lektioner men även i grupp. På grupplektionerna anpassar vi oss efter gällande Covid-19 restriktioner. Under våren kommer våra studios att genomgå en liten renovering men vi tror inte att det kommer påverka verksamheten negativt utan tvärtom så ser vi fram emot slutresultatet. Precis som tidigare använder vi oss av TrackMan och svinganalysprogrammet V1.

Funderar du på nya klubbor? Vi genomför custom fitting på alla klubbor i bagen, dvs driver, fairwayklubbor, hybrid, järnset, wedgar och putter.

TrackMan simulatorn är ett roligt verktyg att använda själv eller tillsammans med familj eller vänner. Välj en av världens bästa banor och spela 18 hål, utmana barnen på en par 3 bana, tävla i närmst hål eller bara mät upp hur långt dina olika klubbor flyger. Vill du få en bra översikt av hela ditt spel ska du genomföra en TrackMan combine som tar 45 min. Du slår 60 bollar på angivna mått som blir poängsatta efter längd och spridningi sidled. Din totaltscore kan sedan jämföras med våra elitspelare på Barsebäck eller varför inte bland de bästa spelarna i världen.  

Kontakta någon av oss tränare för att boka eller boka online på http://www.barsebackresort.se/sv/academy/boka-online

 

Vårens kursprogram finner ni här. Som vanligt innehåller det allt från en förmiddagskurs i närspel, "slå längre kurs" till veckovis gruppträning. Vill du bilda en egen grupp så går det utmärkt, maila caroline så löser hon det.

Frågor och anmälan sker via mail till caroline@barsebackresort.se