Kursprogram/Nyheter

Nyheter, resor, kurser och lite annat smått och gott!

Coronaanpassad vinterträning

Vintern knackar på dörren och det är dags att börja förbereda sig för golfsäsongen 2021. Hos oss på Barsebäck Golf Academy erbjuder vi Coronaanpassade individuella lektioner i våra studios där vi använder oss av TrackMan och svinganalysprogrammet V1.

Funderar du på nya klubbor? Varför inte prova ut redan nu så klubborna är inspelade till säsongen 2021. Vi genomför custom fitting på alla klubbor i bagen, dvs driver, fairwayklubbor, hybrid, järnset, wedgar och putter.

TrackMan simulatorn är ett roligt verktyg att använda själv eller tillsammans med familj eller vänner. Välj en av världens bästa banor och spela 18 hål, utmana barnen på en par 3 bana, tävla i närmst hål eller bara mät upp hur långt dina olika klubbor flyger. Vill du få en bra översikt av hela ditt spel ska du genomföra en TrackMan combine som tar 45 min. Du slår 60 bollar på angivna mått som blir poängsatta efter längd och spridningi sidled. Din totaltscore kan sedan jämföras med våra elitspelare på Barsebäck eller varför inte bland de bästa spelarna i världen.  

Kontakta någon av oss tränare för att boka eller boka online på http://www.barsebackresort.se/sv/academy/boka-online

 

Vårens golfresor 2021

I mars reser Caroline och Kricken till underbara Costa Navarino i Grekland för härlig golf, god mat och värme. Vi flyger ut den 22 mars och hem 29 mars. All information angående resan hittar ni i den bifogade filen.

10 april lyfter vi till Pula Golf på Mallorca. Denna pärla som varit arrangör för Europatouren vid ett flertal tillfälle. På denna resa har vi obegränsat med golfspel. All information angående resan hittar ni i den bifogade filen.

Om du är intresserad av att resa med, skicka din intresseanmälan direkt till caroline@barsebackresort.se