Christian "Kricken" Härdin

PGA Club Professional

Kricken kommer från Gävle där han som ung tonåring började spela golf på Gävle Golfklubb. Som spelare vann Kricken British Amature 1988 och fick därmed en inbjudan till US Masters 1989, där han blev förste svensk att spela någonsin. Under 1991-1993 spelade han på Europatouren. Kricken har sedan sin start 1996 på Barsebäck Golf Academy fortsatt att spela PGA of Swedens instruktörstävlingar med fina resultat. När han inte är på golfklubben hör vi honom i tv-rutan som expertkommentator på Viasat Golf.  

Caroline Condrup

PGA Club Professional

Redan som 5 åring startade Caroline sin golfkarriär i Borstahusen på Landskrona Golfklubb. Som tonåring blev det mycket tävlingsspel på de olika juniortourerna/JSM, Skånelaget och öppna Elittävlingar. Sista terminen på golfgymnasiet kombinerade Caroline med att jobba som tränarassistent och där och då väcktes ett intresse som sedan 2007 resulterat i en tränartjänst vid Barsebäck Golf Academy. Förutom att ge lektioner på Barsebäck så driver Caroline Skånes Golfförbunds tjejsatsning, styrelseuppdrag inom PGA Syd, tävlingsspel inom PGA of Sweden samt hörs och syns via tidningen Svensk Golf´s tränarpanel med artiklar, instruktionsfilmer och event. 

Ronnie Lindeskov

PGA Club Professional

Ronnie är född och uppvuxen på Bornholm men numera bosatt med sin familj i Köpenhamn. Han har jobbat som instruktör i många år och bla utbildat sig hos Jack Nicklaus Academy. I ett antal år kombinerade han tränaryrket med att utbilda andra Golfinstruktörer inom TrackMan runt om i Norden samt på Europa- och PGA touren. Ronnie ingår i tränarpanelen i Danska Golftidningen.