Barsebäck Golf Academy - Home of PGA Professionals of Sweden

Välkommen till Barsebäck Golf Academy

Golfakademin som täcker alla dina behov.

Vi har erfaren personal som är certifierade av Professional Golfers Association (PGA). Detta innebär instruktörer som har omfattande bakgrund och gedigen utbildning.

Våra PGA Tränare har varit instruktörer till många spelare som tagit sig från nybörjare hela vägen till Europatouren. Barsebäck Golf Academy erbjuder både amatörer och professionella spelare vad de behöver.

Med toppmodern användning av Trackman och andra verktyg analyserar vi och utvecklar din sving och träningsbehov. Allt för att du ska nå dina mål, oavsett vad de kan vara.

Privatlektioner                                                                               

Du kommer att njuta av privata, individuella lektioner med din egen PGA Golf Professional. Enkelt uttryckt, detta är din akademi.

Hitta vägen till spelet

Golf är nu i allas tankar med säsongen officiellt i full sving. Intresserad av att lära dig att spela golf? Din golfresa börjar med din lokala PGA Professional, som blir din guide till spelet.

Din PGA Professional kommer att skapa en plan för dig att följa, ge dig bra tips på träningsområden, hälpa dig välja utrustning, kläder, skor och annat som du behöver. Överväg att fråga en vän att börja spela samtidigt som dig, för en rolig gruppsammanhållning gör att spelet blir mindre skrämmande för nybörjare.

Din PGA Professional kommer att vara din första mentor, lärare, instruktör och rådgivare som kommer att ge grundlära i sving, övning tips och detaljerad information om allt du behöver för någon som är ny golfare. Innan du frågar en vän eller familjemedlem att vara din instruktör, kontakta våra PGA Professionals och hör efter vilka gruppkliniker, privata lektioner eller andra lektioner som erbjuds.

Varmt välkommen att slå en signal eller besök oss direkt.

ALLA är välkomna!