Nyhetsbrev 2 Damkommittén 2019
Nyhetsbrev 2 Damkommittén 2019
Golfsäsongen är igång på allvar nu, starten var kanske lite kylig men efter en solig påsk har vi allt det härliga framför oss!

Vi i Damkommittén tycker det är extra roligt att se nya namn och ansikten dyka upp på våra aktiviteter men lika roligt är att tidigare deltagare återkommer. Ibland kanske det känns lite rörigt med rutiner vid tex tävlingsanmälningar, betalningar etc. Men vi jobbar med att hitta nya rutiner som ska sätta sig vilket gör att även vi som är tävlingsledare vid olika tävlingar är lite förvirrade emellanåt. Betalningssystemet via Min golf ställer också till med lite bekymmer för oss men förhoppningsvis blir det bara bättre!

I detta nyhetsbrev vill jag påminna om att vi snart startar möjligheten att spela Eclectic på Donald Steel Course och Guldligan på Master Course. 2 maj är startdatum för detta och du kan anmäla dig när som helst under året i receptionen.

Det finns också platser kvar för de som vill delta i Matchligan. Vi har förlängt anmälningstiden till den 28 april och anmälan görs till Pia Wahrer på mailadress pia.ie@hotmail.com

I år kommer vi även ha ett utbyte med damerna på Bokskogen torsdagen den 13 juni. Vi brukar spela någon form av matchspel med gemensam lunch efteråt. Vi spelar Kungsbanan och det finns plats för 12 damer från vardera klubben. Ulla Falkengren är ansvarig för detta och mer information kommer sitta på vår anslagstavla men vill du anmäla dig redan nu eller ställa frågor till Ulla så är du välkommen att maila till ulla.falkengren@gmail.com

Som du säkert redan vet firar Barsebäck Golf & Country Club 50-års jubileum i år. Under perioden 12 maj – 3 augusti kommer det ske olika tävlingar och arrangemang för att belysa detta.

Den 18 juni har vi Nationell Damdag by Abacus och ett extra laddat prisbord och överraskningar. Inbjudan kommer skickas ut ca en månad innan så håll utkik för detta!

 

Titta gärna på hemsidan eller vår anslagstavla i klubbhuset för mer information kring spelplaner och aktiviteter för säsongen.


Ha en härlig vårsäsong!

Ingalill Ahrens

Ordförande i BGCC Damkommitté