Medlemsavgifter 2021
All kärlek till Barsebäck

Planerna för destinationen Barsebäck börjar nu ta form. Och klart är att vi ska ge den här anrika golfanläggningen all kärlek den förtjänar. Barsebäck ska vara en klubb där det är roligt att spela, lätt att trivas och umgås och en plats dit du gärna tar med dig vänner och bekanta.

Och då måste vi börja från början. För att säkerställa att vi gör rätt saker i rätt ordning har vi gjort en nulägesanalys. Och resultatet är tydligt - vi behöver höja kvalitén på hela anläggningen. Ett golfår med en pandemi har inneburit ett högt tryck och mycket slitage på Barsebäck. 

Därför måste vi arbeta för att höja upplevelsen av destinationen Barsebäck, för att också attrahera både nya medlemmar och gäster. Detta genom att förbättra banans gräskvalitet och skötsel, renovera klubbhuset och utveckla träningsytorna. Redan nu har vi påbörjat arbetet med att röja och rensa bland träd och buskar längs banan, för att få in mer ljus och luftighet och för att lyfta den fantastiska platsen vi befinner oss på. Destinationen Barsebäck. Och för att utnyttja anläggningens fulla potential behöver vi också höja medlemsavgifterna.

Så efter ett fantastiskt golfår med högt tryck på banan, inför vi nu ett nytt, differentierat medlemskap baserat på hur mycket du vill spela. Du som vill spela mycket betalar lite mer. Och du som inte vill spela lika ofta betalar helt enkelt lite mindre. Allt för att kunna erbjuda ett medlemskap anpassat utifrån varje medlem. Speltiderna släpps tio dagar alternativt två veckor i förväg. Vill du boka längre fram kan du göra det mot en bokningsavgift. Så fundera på hur mycket du vill spela och hitta ett medlemskap som passar dig.

Vi kommer inom kort med mer information om hur du anmäler dig som medlem utifrån det medlemskapet som passar dig 2021.

Vi ser fram emot att utveckla destinationen Barsebäck, med golfen, dig som medlem och våra gäster i fokus. Givetvis håller vi dig uppdaterad med information längs vägen.

 

Bästa hälsningar

Johan Rosén, VD - Barsebäck

Medlemsavgifter 2021 | (pdf) | 37,4 KB