Några nyheter och en vänlig påminnelse. 

Vad roligt att så många redan gjort sitt val av medlemskap! Vi ser verkligen fram emot golfåret 2021 tillsammans med er. Och du som ännu inte valt, gör det senast 31 december. Och gärna tidigare än så, om möjligt. Alla som har valt medlemskap senast 31 december, är välkomna ut på banan redan 1 januari. Så vill du spela, behöver du först välja medlemskap. Det gör du enkelt i det här digitala formuläret.

Nytt från 2021 är att det kommer finnas tider som endast är bokningsbara för våra medlemmar. Under tre timmar måndagar och onsdagar har vi reserverat banan bara för er. Håll tillgodo!

En annan nyhet är att vi slutar med bollränna. Alla tider ska bokas. Detta gör det lättare för dig som medlem att veta exakt när det finns speltid, istället för att behöva köa i rännan. Och det ger också oss möjlighet att få bättre koll på hur mycket det spelas och vilka spelare som befinner sig ute på banorna. 

Och nu kan vi äntligen berätta att vår nya golfklubb är registrerad hos Svenska Golfförbundet. Vilket möjliggör tävlingsspel för junior och seniorer. Tillsammans kommer vi skapa många fina golfupplevelser framöver.

Njut nu av julen så hörs vi igen på det nya året. 

 

Bästa hälsningar 

Teamet på Barsebäck Golf & Sports Club 

Barsebäck Golf & Sports Club

Klubbhusvägen 5, 246 55 Löddeköpinge

Tel: 046-77 62 30