Information
2021 kommer bli ett bra år på Barsebäck
 
Det känns fantastiskt att nu vara igång med planerna för Barsebäck. Allt för att skapa en riktigt bra och trivsam anläggning, som man gärna besöker och pratar gott om.
 
Vi har tidigare berättat att klubbhuset kommer renoveras. Och nu kan vi meddela att vi har inlett en dialog med olika arkitekter. Klubbhuset kommer vara hjärtat för golfklubben, en levande miljö. Det ska bli roligt att berätta mer när vi är där.
 
I och med renoveringen försvinner skåpen från klubbhuset. Därför är vi tacksamma för att du som har skåp tömmer det senast 28 december. Nya skåp kommer installeras och mer info om det kommer.

Framöver kommer vi jobba aktivt med Barsebäcks juniorverksamhet. Något vi ser mycket fram emot. Och för att skapa goda möjligheter betalar de juniorer som är medlemmar på Barsebäck, ingen inträdesavgift i klubben det året man blir senior.
 
Vi har fått många frågor kring golfbilar. Och för att kunna erbjuda en bana i toppskick har vi beslutat att endast tillåta bilar med gps samt att ta ut en avgift för den som vill köra sin privata golfbil på banan. Vi behöver ha koll på antalet bilar, eftersom vi är måna om att kunna erbjuda medlemmar och gäster en fin och välmående bana, som ger en härlig golfupplevelse. Mer info om golfbilar kommer i separat utskick. Därför ber vi dig som har privat golfbil på området att mejla lisa.sjoblom@barsebackresort.se så återkommer hon med ytterligare information.

Och eftersom våra banor är så viktiga för oss har vi tagit fram ett utökat skötselprogram för att skapa bättre golfupplevelse genom bättre spelytor. Ett steg av många i den planen är att ta hand om vår skog. Det innebär bland annat att vi kommer fälla noggrant utvalda träd för att få in luft och syre till gräset. Målet med detta långsiktiga arbete är att lyfta fram våra underbara ekar och tallar. Dessvärre har vi blivit tvungna att ta bort fler träd än vi önskat. Anledningen är att många av träden, bla till vänster om hål 1 på Donald Steel, drabbats av stamröta. Därför har vi av säkerhetsskäl tagit ner dessa, innan en olycka sker. Vi håller just nu på att ta fram en plan för hur vi ska fylla det tomrummet.

Vill du engagera dig i den nya klubben och hjälpa till vid tävlingar och annat framåt? I slutet av januari bjuder vi då in dig till ett möte. Du kan redan nu anmäla ditt intresse genom att fylla i det här digitala formuläret.

Nu är det dags att välja medlemskap. Du kommer bli medlem i en ny golfklubb och kan nyttja Barsebäck utifrån det medlemskap du väljer. Vi vill ha in ditt val av medlemskap senast 31/12 2020. Och du som har valt medlemskap är välkommen att spela redan 1/1 2021. Fakturan skickas ut i mitten av januari och ska som vanligt betalas i mitten februari. I det här digitala formuläret väljer du enkelt ditt medlemskap. Och den som ännu inte är medlem på Barsebäck är varmt välkommen att ställa sig i kö.
 
Som sagt, mycket roligt är på gång på Barsebäck, allt för att erbjuda en trivsam golfdestination.

Med vänlig hälsning,

VD - Johan Rosén och teamet på Barsebäck