Information
Barsebäck - ett bolag en destination.

Nu bildar Barsebäck Golf & Country Club och Ernst Rosén AB ett gemensamt bolag för att ta anläggningen vidare till nästa nivå. Det blir alltså en aktör som ansvarar både för klubben och för anläggningen i stort.

Barsebäck är en fantastisk plats som vi med mycket stolthet och glädje nu ska förädla. Att få möjligheten att ta tillvara på potentialen av denna anrika golfklubb känns väldigt inspirerande. Vår vision är att utveckla destinationen Barsebäck, med golfen, medlemmar och gäster i fokus.

Ernst Rosén kommer arbeta för att höja upplevelsen av Barsebäck Golf & Country Club ytterligare och därmed även värdet för dig som medlem. 

Att klubben och bolaget nu blir ett kommer alltså innebära stora fördelar för dig som medlem. Med stort engagemang kommer vi investera i Barsebäck Golf & Country Club för att tillsammans skapa en attraktiv destination. Barsebäck ska vara en välkomnande anläggning där det är lätt att trivas, oavsett om du kommer hit som medlem eller gäst.

Det nya bolaget tar över verksamheten 1 januari 2021. Och som medlem kan du känna dig trygg med att vi kommer förädla klubben varsamt och helhjärtat. Givetvis kommer vi uppdatera dig med information längs vägen. 

 

Vi ses på Barsebäck!

 

Bästa hälsningar,

Johan Rosén

VD - Barsebäck Golf & Country Club AB